Tivoli View Weekendbrunch

I Tivoli View Restaurant på 11. sal tilbyder vi en lækker weekendbrunch med spektakulær udsigt over København. Vores luksuriøse brunchbuffet byder på et væld af udsøgte delikatesser og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Nyd en ekstraordinær brunchbuffet på Tivoli Hotel i København og del oplevelsen med venner, familie og din bedre halvdel.

Der er mulighed for bordreservation hver lørdag og søndag fra kl. 11:30 – 14:00.

NB! Vi forsøger at imødekomme alle ønsker omkring vinduespladser i første række, men kan desværre ikke garantere dette for alle. Ligeledes skal vi gøre opmærksom på, at nogle borde har begrænset View og enkelte borde ikke har direkte View.

Velkomst Bobler

1 glas Mont-Marcal Brut, Rose. Cava & Trøffel popcorn.

Bageri

Smørcroissanter

Nøddebrød

Græskarboller

Rugbrød med græskarkerner

Surdejs knækbrød

Morgenmad

Økologisk vaniljeskyr med chunky granola med mandelsmør, chiafrø og quinoa

Marmelader fra Hybengården

Skåret frugt

Økologisk sydesaltet smør

Fra Havet

Teriyaki laksefilet med sort sesam

Ovnbagt helleflynder med citron/basilikum vinaigrette

Suppe

Kokos/karry-suppe med basilikum og rejer

Snacks

Mini chorizo i rødvin med chimichurri sauce

Mango shooter med stegte tigerrejer

Ristede brødchips med hummus af chili og bagte peberfrugter

Ristet bruschetta med langtidsstegt svinekød, sursøde løg og ost

Fra Køkkenhaven

Cremet fetasalat med grønne bønner, blommer og citronmandler

Hjertesalat med varmrøget norsk laks, rødbede, hytteost, syltede valnødder og citron-Dijon vinaigrette

Salat med bagte søde kartofler, æbler, spinat, hasselnødder og granatæbler

Tomatsalat med mozzarella, basilikum og quinoa

Slagter & Ostemejeri

Osteplanke

Gorgonzola DOP Piemonte – Gouda – Manchego Grand Reserva – Prima Donna

Tilbehør: Spanske oliven – Citronmandler – Løg/pære marmelade – Tomat/chili/ingefær chutney – Hyben/havtorn marmelade.

 

Kødplanke

Salami Provencale – Fennikel salami – Belgisk spegeskinke – Rullepølse med persille og løg – Mini snackpølser

Tilbehør: Ahorn/chipotle cashewnødder – Pesto – Basilikum/hvidløgs aioli – Rosmarin/feta/citron dip – Rød peber/løg relish.

Varmt

Tarte Flambée med marokkansk marieneret kylling, citroncréme, rød piment dressing og persillesalat

"Pinchoes Morunos" spyd med marineret svinekød og ærtedip

Krydret Hopballe Mølle panko kylling med ranch dip

Laks bagt med grovkornet sennep, lime og honning

Skovsvampe ristet med balsamico og hvidløg

Brunchpølser fra Løgismose

Hash browns med parmesan 


Carving

Langtidsstegt kalveculotte med rosmarin og hvidløg

Live Cooking Station

Cremet spinat aux cocotte med parmesan

(Pocheret æg og sauce hollandaise)

Det Søde Hjørne

Mokka/karamel crunch cookie bars

Hvid chokolademousse med jordbær

Karamel/æble trifli

Citronformage med lakrids-nøddecrunch

Rabarbertærte med kokos og marcipan. Hertil crème anglaise

Blåbær/havregryn crumble bars

Citron crème tærte med pistacienødder

Kolde Drikke

Appelsinjuice

Æblejuice

Hyldeblomstlimonade

Chokolade milkshake med mynte

Kirsebær / Vanilje milkshake

Sparkling punch med lime og blåbær (alkoholfri)

Kirsebær/fersken yoghurt smoothie

Mango, appelsin og banan smoothie

Varme Drikke

Udvalg af Chaplon te

Puro Kaffe
(Sort kaffe – Espresso – Caffe Latte – Cappuccino)

Pris pr. person

DKK 375,-

Pris for børn 3-11 år

DKK 225,-