NO 3.

Kolde retter

Byg selv bruschetta. Diverse toppings, olier og tapenade
Grillede peberfrugter, bulgur, friske krydderurter og hytteost
Petit kartoffel salat, haricot verts, croutoner, æg og sød sennepsdressing
2 anti pasti
Mini sandwich med pulled pork
Ostebræt (2 slags) – grissini – chutney
Manitoba boller, rugbrød, smør

Varme retter

Cassoulet med blandede bønner
Bagt havbars med muslinger i karry fumet
Hakkebøf med karamelliserede løg og syltede rødbeder
Butter chicken med naan brød
Kyllingebryst med salsa verde

For den søde tand & Oste

Skåret frugt
Chokolade fondant med hvid chokolademousse
Panna cotta med mangogelé

Pris pr. person

DKK 285,-

Siddende frokostbuffet NO 3. tilbydes til selskaber på minimum 20 personer.
Forudbestilling er nødvendig.