NO 1.

Kolde retter

Byg selv bruschetta. Diverse toppings, olier og tapenade
Tomat-vandmelon salat med ruccola, avocado og cashewnødder
Caesar salat med røget kyllingebryst
Blandet salat med marinerede muslinger, frisk chili, springløg og radiser
2 anti pasti
1 miniature sandwich med tun mousse
Ostebræt (2 slags ost) – grissini – chutney
Manitoba boller – rugbrød – smør

Varme retter

Gnocchi med bagte tomater og rødløg. Ristede nødder, Pecorino og basilikum
Laks Florentine med cremet spinat og gratineret med parmesan
Linguini med meatballs
Flødekartofler
Langtidsstegte ”ball tip”

For den søde tand & Oste

Skåret frugt
Panna cotta ~ hindbær
Tiramisu
Panna cotta med hindbærgelé

Pris pr. person

DKK 285,-

Siddende frokostbuffet NO 1. tilbydes til selskaber på minimum 20 personer.
Forudbestilling er nødvendig.