Harlekin Banketmenuer

Harlekin banketmenuer tilbydes til selskaber på minimum 20 personer.
Forudbestilling er nødvendig.

Forretter

Citrusmarineret laks ~ blomkåls crudité ~ mojo sauce ~ ristede hasselnødder ~ krydderurtesalat (4,8)

Gravad oksefilet ~ cidereddike emulsion ~ søde løg ~ friterede kapers (3)

Håndpillede rejer ~ rygeostcréme ~ saltet agurk ~ frisée ~ radiser (2,7)

Ristede kammuslinger i ponzu marinade ~ wasabicréme ~ gule beder ~ maltkrumme (1,2,3,6,7)

Hovedretter

Kalvefilet ~ persillepuré ~ sauté af artiskokker, springløg og pancetta ~ Balsamico sauce (7,9)

Majs kyllingebryst ~ dampet fennikel ~ spidskål og ærteskud i citronvinaigrette ~ polenta ~ Calvados jus (7,9)

Bagt torsk med persillepesto ~ kartoffel/græskar puré ~ grillede porrer ~ beurre blanc (4,7,8)

Oksemørbrad ~ ristede Portobello svampe ~ bagte stilktomater ~ pommes royale ~ estragon velouté (7)

Desserter

Mørk chokoladekage ~ rom toffee ~ krystalliseret hvid chokolade ~ hindbærcoulis (1,3,7)

Vanille panna cotta ~ glaserede blommer med balsamico og timian ~ knuste makroner (3,7)

Skovbærkompot ~ skyr mousse ~ saltet karamel ~ biscotti (1,3,6,7,8)

Rabarber trifli ~ sprød chokolade krumme ~ créme anglaise (1,3,6,7)

2 retter

Pris pr. person

DKK 345,-

3 retter

Pris pr. person

DKK 415,-