Aftenbuffeter/Stående

DKK pr. person

Receptionsbuffet (No. 1)

275,-

Kolde retter

Hjemmelavet hummus med sprødt brød (7)
Varmrøget laks med crème fraiche og krydderurter (4,7)
Spegeskinke med tomatpesto (3,7)
Salat af syltede søde kartofler med quinoa og ristede græskarkerner

Varme retter

Pulled pork med naan og agurk raita (1,3,6,7)
Tarte flambé med marineret kylling, citroncréme og grillede piment (1,3,7)
Kyllingespyd med bønnefrikassé
Saltbagte rødbeder med springløg, bredbladet persille og citronolie

Ost/Dessert

Hvid chokolademousse med ferskenpuré og praline (7,8)
Panna cotta med kirsebærgelé (3,7)

Receptionsbuffet (No. 2)

275,-

Kolde retter

Spicy guacamole med majs chips (1,3,6,7)
Røget hellefisk med tomat concassé og dildcrème (4,7)
Vildt paté med cornichoner og sprødt rugbrød (1,3,6,7,8)
Grillede artiskokker med courgetter, soltørrede tomater og røget mayonnaise (3)

Varme retter

Falafel med salat af springløg, tomat og mynte yoghurt (1,3,7)
Bagt laks med persille, feta og kapers (4,7)
BBQ kyllingevinger
Stir fried perlebyg med grønkål, svampe og små tomater

Ost/Dessert

Skovbærs trifli med mascarpone crème (1,3,7)
Frugtsalat med kanel Chantilly (7)

Dansk receptionsbuffet

375,-

Kolde retter

Små blinis med løjrom og rødløgsmarmelade (1,3,4,7)
Svampe toast med syltede bøgehatte (1,3,6,7)
Vol au vent med rørt rygeost og sweet drops (1,3,7)
Røget svinemørbrad med svesker i rødvin og kardemomme
Vildt paté på friskbagt rugbrød med cornichoner (1,3,7,10)
Kalvetatar med saltbagte rødbeder og peberrod

Varme retter

Bagt laks med feta, pinjekerner og krydderurter (4,7,8)
Kyllingespyd med salsa verde
Lammefrikadeller med agurke raita (1,3,7)

Ost/Dessert

Manchego med oliventapenade (7,8)
Kage sortiment (1,3,6,7)
Blomme trifle (1,3,6,7)

International receptionsbuffet

395,-

Kolde retter

Hjemmelavet hummus med sprødt brød (7)
Gravad laks med kartofler i dildcrème (4,7)
Pastrami med drueagurk og peberrods mayonnaise (3,7)
Salat af syltede søde kartofler med quinoa og ristede græskarkerner
Hjertesalat med marinerede tigerrejer og hvidløg-parmesan dressing (2,3,7)

Varme retter

Små pitabrød med pulled pork og spicy kålsalat (1,3,6,7)
Pasta penne i svampecréme
Tarte flambeé med marineret kylling, citroncréme og grillede piment (1,3,7)
Tærte med grillede artiskokker og grønne oliven (1,3,7)
Kyllingespyd med cassoulet
Saltbagte rødbeder med springløg, bredbladet persille og citronolie

Ost/Dessert

Hvid chokolademousse med ferskenpuré og praline (7,8)
Frugtsalat
Æbletærte med vaniljecreme (1,3,6,7)
Panna cotta med kirsebærgelé (3,7)

Asiatisk receptionsbuffet

375,-

Kolde retter

Blomkåls panna cotta med ørredrogn og sprød kataifi (1,3,4,7)
Tigerrejer og vilde ris i citrongræs-ingefær vinaigrette (1,2)
Mini forårsrullre med mango dip (1,3,7)
Røget andebryst med Madagaskar peber og dadler
Tun i sesam med wakami og lime (4,6,11)
Laksetatar med wasabi mayonnaise (1,3,4,6,7)

Varme retter

Teriyaki beef med kim chi (6,11)
Crispy Ebi med chili emulsion (1,2,3,7)
Yuzu kyllingevinger (6)

Ost/Dessert

Comté med figen chutney (7)
Mini chokolade fondant med lime mousse (1,3,7)
Skovbærkompot med kokoscréme (3,7)

Tapas receptionsbuffet

395,-

”Gambas al ajillo” rejer i citron-peber marinade med aioli (2,3,7)
”Barracca” brandade af røget torsk med kapers på crostini (1,3,4,7)
Tortilla Espanola med grillede piment (1,3,7)
Bagte figner med balsamico og honning. Gedeost créme (7)
Tarte flambeé med mascarpone, soltørrede tomater, oliventapenade og basilikum (1,3,7,8)
Paella (2,4)
Gazpacho med ristet chorizo og rosmarinolie
Patatas bravas med harissa
Bruschetta med spegeskinke og melonsalsa (1,3)
Manchego med marinerede oliven (7)
Churros med chokoladesauce (1,3,7)
Crema catalana (3,7)
Skåret frugt med sød qeuso fresco (7)

Allergener er markeret med talkode. Reference til talkode findes på www.tivolibrasserie.dk/restaurant/allergener.
Receptionsbuffeten tilbydes til selskaber på minimum 20 personer. Forudbestilling er nødvendig.