Tivoli Hotel Vinterbuffet

Tilbydes i Tivoli Brasserie på 2. sal mellem kl. 17.30 – 21.30 i følgende perioder:
d. 8. – d. 23. februar, d. 16. marts, d. 23 – d. 24. marts samt d. 13. april.

Buffet

Hver dag vil 1 af følgende 3 kolde fiskeretter være på buffeten:
Laksetatar med wasabi mayo og sprødt
'Seared' tun i sesam med wakame salat og miso vinaigrette
Ristede kammuslinger i lime-hvidløgssauce med bacon og frisée salat

Hver dag vil 3 af følgende 7 retter være på buffeten:
Cæsarsalat med røget kylling
Wrap med tandoori kylling, yoghurt og mangochutney
Vildt paté på friskbagt rugbrød med cornichoner
Salat af syltede søde kartofler ,ed quinoa og ristede græskarkerner
Vol au vent med rørt rygeost og sweet drops
Spinat og grillet paprika salat med syltede havtorn og blue cheese
Kamutsalat med semitørrede tomater, kapers, krydderurter og piment


Salatbar

Cherrytomater ~ Radiser ~ Peberfrugter ~ Forårsløg ~ Kål ~ Spirer ~ Vindruer ~ Croutoner ~ Græskarkerner ~ Solsikkekerner ~ Mandler

Pesto ~ Dijon Vinaigrette ~ Tomat/feta dressing

Carving

Hver dag vil 2 af følgende 5 kødretter være på buffeten:
Glaseret nakkekam af velfærdsgris ~ Ølbraiseret beef ribs ~ Kyllingebryst ~ Helstegt kalvefitet ~ Braiseret spoleben i hvidvin med cassoulet

Saucer

Citrontimian jus ~ Sauce Bearnaise ~ Harrissa créme ~ Chimichuri


Tilbehør

Smørdampet sommergrønt ~ Pisto manchego ~ Små kartofler


Fisk

Hver dag 1 af følgende 3 fiskeretter være på buffeten:
Torskeloins bagt med mandler, citron og persille
Norsk laks med grov sennep
Moules mariniere

Vegetar

Hver dag vil 1 af følgende 3 vegetarretter være på buffeten:
Quiche med porre og courgette
Nasi Goreng med asiatisk grønt, lime og ingefær
Rigatoni pasta Arrabiata

Live cooking-stirfry

Design din egen nudelret. Vælg mellem følgende ingredienser:
Svampe ~ Peberfrugter ~Broccoli ~ Bok choy ~ Vandkastanjer ~ Sukkerærter ~ Forårsløg ~ Frisk chili

Saucer:
Miso sauce ~ Hoisin med garlic-chili ~ Sesam-ingefær marinade

Hver dag tilbyder 1 af nedenstående kød eller fisk til din pastaret:
Kyllingespyd med saté
Tigerrejer i ponzu

Toppings til stir fry:
Chiliolie ~ Hakkede cashewnødder ~ Friske koriander

Tilbehør til brød:
Smør ~ Blue cheese dip ~ Hvidløgsdip

Desserter

Frugtspyd
Lav din egen isvaffel med flødeskum og syltetøj
Frisk frugt
Udvalg af oste ~ Syltede valnødder ~ Solbærkompot ~ Oliven ~ Chutney ~ Fuldkornskiks

Hver dag tilbyder vi ydermere 1 af nedenstående 3 desserter på buffeten:
Eton mess: Sæsonens frugt med råcréme og makroner
Crème Brulée
Mini chokolade fondant med friske bær

Til børnene

Byg selv burger med oksebøf, tomat, agurk, salat, ketchup og mayonnaise. Pommes frites
Pastasalat med chicken drums ~ Lasagne ~ Spaghetti Carbonara ~ Grøntsagsstænger
Byg selv isvaffel med chokoladesauce og drys

Hver dag vil en af følgende 3 børneretter også være på buffeten:
Byg selv hotdog med remoulade, agurkesalat og ristede løg
Pita brød med pulled pork, creme fraiche, agurk, tomat og salat
Fish `n`chips. Panerede strimler af frisk torsk serveret med sauce tatar


Priser

Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-11 år: DKK 125,-
Voksne fra 12 år: DKK 285,-

 

Juice bar

Børn 0-11 år: DKK 40,- 
Voksne fra 12 år: DKK 60,-

 

Kaffebar

Pr. person: DKK 30,-