Tivoli Brasserie Julebuffet

Serveres fra kl. 17:30 i Tivoli Brasserie d. 23., 24. og 30. november samt d. 1., 7., 8., 14. og 15. december.

Kolde retter

Marinerede sild med karrysalat og æg

Julesild i krydderlage med vaniljesyltede skalotteløg og frugtkapers

Stegte sild med sennep i lage med løg og timian

Rosenkål og økologisk Tebstrup gedeost salat med dadler og ristede valnødder

Sennepsbagt laks med skarp sauce

Kyllingerillette med appelsin og anis

Letrøget andebryst med honningmarinerede valnødder og tyttebær


Rugbrød ~ Fuldkornsbrød ~ Økologisk smør ~ Krydderfedt

Varme retter

Bagt torsk med brunet smør, rødbeder, bacon og peberrod

Sprødstegt fiskefilet med citron, grov remoulade og karse

Andebryst med kardemomme og appelsin

Rosastegt kalvetyksteg med rødvinssauce

Ribbensteg af frilandsgris med hjemmelavet rødkål

Frikadeller med surt

Lun juleleverpostej med ristet bacon og champignons

Pastinakker med rosmarin

Flødegratinerede kartofler

Desserter

Udvalg af europæiske oste med knækbrød og tomat-rosmarin og chutney

Risalamande med kirsebærsauce

Frugtsalat med mascarponecreme med vanilje

Chokolade creme brulée

Pris pr. person

DKK 298,-

Pris for børn op til 12 år

DKK 125,-


 

Book bord på www.tivolibrasserie.dk eller ring på tlf. +45 4487 0063