Tivoli Hotel Sommerbuffet

Dagligt fra kl.17.30 – 21.30 i perioden 29. juni – 11. august 2018.
Serveres i Tivoli Brasserie.

 

Hver dag vil 1 af følgende 3 kolde fiskeretter være på buffeten:

Tatar af fersk og røget laks ~ rødløgscréme ~ sprødt rugbrød
Sandart marineret med koriander og chili ~ citrus mayonnaise
Helleflynder ceviche ~ soya-ingefær vinaigrette ~ agurk ~ spirer

Hver dag vil 3 af følgende 9 mixede salater være på buffeten:

Kylling med pesto ~ hvide asparges
Græsk tomatsalat ~ agurk ~ persille
Tabouleh salat
Haricot vert ~ feta ~ peberbacon
Saltbagte rødbeder ~ babyspinat ~ hytteost ~ ristede solsikkekerner
Marinerede kartofler i grov sennepsvinaigrette ~ ruccola ~ parmesan
Vandmelon salat ~ spidskål ~ grillet halloumi ~ mynte
Skaldyrssalat ~ citronmarinerede fennikel
Kamut ~ jordbær i balsamico ~ sukkerærter ~ friske krydderurter

 

Salatbar

Cherry tomater ~ radiser ~ peberfrugter ~ forårsløg ~ kål ~ vandmelon ~ spirer ~ vindruer ~ croutoner ~ Græskarkerner ~ solsikkekerner ~ mandler
Pesto ~ Dijon Vinaigrette ~ Tomat/feta dressing

 

Carving

Hver dag vil 2 af følgende 5 kødarter være på buffeten:

Langtidsstegte kalveculotte
Oksefilet
Poulardebryst
Pocheret kalkunbryst med citron timian
Lammeculotte

Saucer

Sauce Balsamico
Sauce Bearnaise
Hvidløgscreme
BBQ sauce

Tilbehør

Smørdampet sommergrønt med honningglaserede nye løg
Ratatouille
Nye danske kartofler
Kartoffelgratin

 

Fisk

Hver dag vil 1 af følgende 3 lakseretter være på buffeten

Hellefisk bagt med persille og parmesan
Laks med løvstikke
Honning/soja asiatisk laks

 

Vegetar

Hver dag vil 1 af følgende 3 vegetarretter være på buffeten

Vegetarisk moussaka
Vegetarisk Nasi Goreng
Gnocchi med soltørrede tomater ~ artiskokker ~ salvie ~ trøffel olie

 

Live cooking station med pasta

Design din egen Linguini pastaret. Vælg mellem følgende ingredienser:

Svampe ~ løg ~ peberfrugter ~ broccoli ~ soltørrede tomater ~ cherrytomater ~ sukkerærter ~ forårsløg ~ ruccola

Pastasaucer: Pesto ~ Sauce Romesco ~ Parmesan/hvidløgssauce

Kød eller fisk til pasta (Hver dag tilbyder vi 1 af nedenstående 3 kød eller fisk til din pastaret):

Kyllingespyd ~ Stegt laks ~ Rejespyd

Toppings til pasta: 

Revet parmesan ~ chiliolie ~ basilikumolie ~ cashewnødder ~ friske krydderurter

Landbrød ~ Fuldkornsbrød

Smør ~ Blåskimmel ost dip ~ hvidløgs dip

 

Desserter

Hver dag tilbyder vi 1 af nedenstående 3 desserter på buffeten

Panna cotta med crumble og bitter chokolade toffee
Crème Bruleé
Friske jordbær ~ råcréme ~ biscotti

Yderligere desserter hver dag:

Chokoladefontaine med frugtspyd
Lav din egen isvaffel med flødeskum og syltetøj
Frisk frugt
Udvalg af oste ~ marinerede valnødder ~ blommekompot ~ oliven ~ rabarberchutney ~ fuldkornskiks

 

Til børnene

Byg selv burger med oksebøf, tomat, agurk, salat, ketchup og mayonnaise. Pommes frites
Pastasalat med chicken drums
Lasagne
Spaghetti Carbonara
Grøntsagsstænger
Byg selv isvaffel med chokoladesauce og drys

Hver dag vil en af følgende 3 børneretter også være på buffeten

Byg selv hotdog med remoulade, agurkesalat og ristede løg

Pita brød med pulled pork. Creme fraiche, agurk, tomat og salat

Fish `n`chips. Panerede strimler af frisk torsk serveret med sauce tatar


Priser

Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-11 år: DKK 125,-
Voksne fra 12 år: DKK 285,-

 

Juice bar

Børn 0-11 år: DKK 40,- 
Voksne fra 12 år: DKK 60,-

 

Kaffebar

Pr. person: DKK 30,-