Efterårsbuffet

Serveres dagligt i Tivoli Brasserie fra kl. 17.30 – 21.30 i perioden 11. oktober – 19. oktober 2019

 

Hver dag vil 1 af følgende 3 kolde fiskeretter være på buffeten
Citrusmarineret torsk ~ dildsalat ~ peberrodscréme (3,4,7)
Pil selv rejer ~ aioli ~ citron (2,3)
Rillette af varmrøget laks ~ rugbrødscroutoner ~ karse (1,4,6,7,8)

 

Hver dag vil 3 af følgende 9 salater være på buffeten
Broccolisalat ~ tørrede tranebær ~ æbler ~ ristede græskarkerner (8)
Tomat/avocado salat ~ mozzarella ~ rødløg (7)
Couscous salat ~ piment ~ radiser ~ marinerede urter ~ mynte yoghurt (1,7)
Saltbagte rødbeder ~ babyspinat ~ hytteost ~ ristede solsikkekerner (7,8)
Marinerede kartofler i løvstikke tapenade
Rigatoni ~ artiskokhjerter ~ borretane løg ~ tomatpesto (1,3,7,8)
Hjertesalat ~ fennikel ~ bolsjebeder
Kamut ~ springløg ~ semi-tørrede tomater ~ friske krydderurter
Ruccola salat ~ Skagen skinke ~ bagte figner i balsamico (12)

 

Salatbar

Grønne salater ~ kål ~ cherry tomater ~ radiser ~ peberfrugter ~ forårsløg ~ spirer ~ syltede rødløg ~ Croutoner (1,6,7) ~ græskarkerner (8) ~ solsikkekerner (8) ~ Cremet parmesandressing (3,7) ~ Grøn kokosdressing (7) ~ salsa verde

 

Carving

Hver dag vil 2 af følgende 4 kødtyper være på buffetenBraiserede short ribs (6) ~ kalvefilet ~ bryst af majskylling ~ okse ball tip 

 

Saucer

Citrontimian sky ~ Sauce Bearnaise (3,7) ~ Grov sennepscréme (7,10) ~ BBQ sauce (6)

 

Tilbehør

Saute af butternut squash, spidskål og frisk chiliConfiterede svampeStegte små kartoflerBlomkålsgratin (7)

 

Fisk

Hver dag vil 1 af følgende 3 fiskeretter være på buffeten
Torskeloins bagt med mandler, citron og persille (4,8)
Laks med grov sennep (4,10)
Moules mariniéres (2,7,14)

 

Vegetar

Hver dag vil 1 af følgende 3 vegetarretter være på buffeten
Quiche med porre og courgette (1,3,7)
Nasi Goreng
Rigatoni pasta med babyspinat og sauce romesco (1,3,7,8)

 

Live cooking station med pasta

Design din egen stir fry pastaret. Vælg mellem følgende ingredienser:
Svampe ~ peberfrugter ~ broccoli ~ bok choy ~ vandkastanjer ~ sukkerærter ~ forårsløg ~ frisk chili

Pastasauce
Miso sauce (6) ~ Hoisin med hvidløg/chili (6,11) ~ Sesam/ingefær marinade (6,11)

Kød eller fisk til pasta
Hver dag tilbyder vi 1 af nedenstående kød eller fisk til din pastaret
Kyllingespyd saté (6,11)
Tigerrejer i ponzu (2,6)

Toppings til pasta
Chiliolie ~ hakkede cashewnødder (8) ~ frisk koriander

 

Desserter

Hver dag tilbyder vi 1 af nedenstående 3 desserter på buffeten
Chokolade Tiramisu (1,3,6,7)
Hindbær cheese cake (1,3,7)
Skovbær crumble med flødeskum (1,3,7)

Yderligere desserter hver dag
Frugtspyd
Lav din egen isvaffel med flødeskum og syltetøj (1,3,7)
Frisk frugt

 

Til børnene

Byg selv burger med oksebøf, tomat, agurk, salat, ketchup og mayonnaise (3,10) Pommes frites
Pastasalat med chicken drums (1,3) ~ Lasagne (1,3,7) ~ Spaghetti Carbonara (1,3,7) ~ Grøntsagsstænger

Hver dag vil en af følgende 3 børneretter også være på buffeten
Byg selv hotdog med remoulade, agurkesalat og ristede løg (1,3,6,7,10)
Pita brød med pulled pork, creme fraiche, agurk, tomat og salat (1,3,6,7)
Fish `n`chips. Panerede strimler af frisk torsk med sauce tatar (1,3,4,7)

Pris for børn 0-2 år

Gratis

Pris for børn 3-11 år

DKK 125,-

Pris for voksne (12+)

DKK 285,-

 

OBS: Tal i parenteser angiver allergikoder