Brasserie menu


Snacks

DKK

Kalamata oliven

45,-

Marinerede oliven

45,-

med citron og hvidløg

Artiskoktapenade

45,-

med sprødt brød

Ølpølser og spegeskinke

55,-

med Dijon créme og friskbagt brød


Forretter

DKK

Hønseleverparfait

115,-

rørt med Grand Marnier ~ syltede svesker ~ brioche

Rørt kalvetatar

125,-

æggeblomme ~ syltede små løg ~ estragon mayonnaise ~ peberrod ~ sprødt rugbrød

Salat Nicoise

115,-

med lynstegt tun ~ æg ~ kartoffel ~ sorte oliven

Chevre chaud salat

115,-

med grillet gedeost ~ valnødder ~ semi-tørrede tomater

Bouef tatar

125,-

med kapers ~ estragon ~ peberrod ~ æggeblomme ~ sprødt brød

Røget laks

125,-

med dild ~ lakserogn i beignet ~ fromage frais

Jomfruhummerbisque

125,-

med gratineret jomfruhummer


Hovedretter

DKK

Langtidsstegt svinebryst

175,-

med glaserede puy linser ~ æbler

Braiseret lammeskank

175,-

med chou croute

Coq au vin

175,-

Rødvinsbraiseret kyllingelår med svampe ~ små løg ~ bacon ~ grov rodfrugtsmos

Moules frites

175,-

med aioli

Striploin steak fra Uruguay (250 g)

265,-

Serveres med blomkålspuré ~ confit mark champignon ~ bagte stilktomater

Stegt torsk

195,-

med sprødt skind ~ sauce nage ~ krydderurtesalat

Striploin fra Uruguay (200g)

195,-

serveres med blomkål/trøffel puré og bagte stilktomater. Sauce bearnaise eller timiansky

Ribeye steak (250g)

225,-

serveres med blomkål/trøffel puré og bagte stilktomater. Sauce bearnaise eller timiansky

Side orders (pr. stk.)

35,-

Pommes rissoles ~ Urtefritter med Vesterhavsost ~ Confiterede svampe ~ Grøn salat ~ Cassoulet ~ Rødbedesalat med syltede valnødder ~ Gratineret selleri med marv og rasp ~ Dampede gulerødder med hvidløgssmør


Vegetarretter

DKK

Purløgs risotto

150,-

med sprød parmesan ~ syltede små tomater

Gratinerede Rigatoni

150,-

med hvidløg ~ springløg ~ piment sauce ~ Comté

Klassisk fransk cassoulet

150,-

på hvide bønner og urter


Ost & Sødt

DKK

Udvalg af oste

85,-

1 ost DKK 55,- ~ 2 oste

Tarte au citron

85,-

Mille feuille

85,-

med mousse au chocolat ~ bærcoulis

Café gourmand

105,-

Kaffe med petit four

65,-

3 stk.

Kaffe med mørk chokoladebrud

45,-


Menupriser

DKK

Forret & Hovedret

275,-

Hovedret & Dessert

245,-

Forret – Hovedret – Dessert

355,-

Ribeye steak som hovedret

50,-

Ved valg af ribeye steak som hovedret, tillægges DKK 50,- til menuprisen