Brasserie menu

Snacks

DKK

Trøffel popcorn

35,-

Hjemmelavet flæskesvær med eddike pulver

35,-

Marineret oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Citronmandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-

Forretter

DKK

Hvidvinsdampede skaldyr

130,-

i boullion med espelette peber og urter – hvidløgs crostini – rouille

Gravad oksefilet

130,-

med brændte små løg – trøffelolie – grønkål – øllebrød

Rimmede kammuslinger

130,-

med syltede lilla gulerødder – blæretang – honningmarineret selleri

Hovedretter

DKK

Cannelloni

175,-

med græskar, Gruyere og spinat – grillet courgette – syrlige salater – sauce Romesco

Pocheret havkat på ben

245,-

med ragout af blåmuslinger og linser – Bok choy – muslingefumet

Langtidsstegt kalveculotte (200g)

225,-

serveres med svampe duxelles – marinerede tyttebær – glaserede skorzonerrødder

Striploin steak fra Uruguay (250g)

265,-

serveres med svampe duxelles – marinerede tyttebær – glaserede skorzonerrødder

Tilbehør til kalveculotte eller Striploin steak

Kartofler: Pommes rissoles eller steak fries

Sauce: Sauce Bearnaise eller Sauce Balsamico

Ost & Sødt

DKK

Høgelundgård blåskimmelost

110,-

med portvinsgelé – kvæde-drue chutney

Kirsebær clafoutis

110,-

med karamel iscréme – praline

Chokolade Pot de Crème

110,-

med ris puf – Granny Smith sorbet

Chefs menu

Forret:
Torske ceviche med løvstikkeolie – krydderurtesalat – ristede hasselnødder – brunet smør som sne

Hovedret:
Confiteret svinebryst af frilandsgris med kartoffel-pastinakpuré – rødkåls chou croute – rødvinssky med æbler – sprød svær

Dessert:
Engelsk krydderkage med toffee – appelsingelé – kærnemælksiscréme

Pris:
2 retter – DKK 295,-
3 retter – DKK 355,-