Brasserie menu

Snacks

DKK

Trøffel popcorn

35,-

Hjemmelavet flæskesvær med eddike pulver

35,-

Marineret oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Citronmandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-

Forretter

DKK

Cremet ramsløgssuppe

120,-

braiseret svineskank ~ salat med peberrod og citron

Brøndkarse salat

120,-

marinerede blåmuslinger ~ avocado ~ grapefrugt ~ skalotteløgs vinaigrette ~ røgede mandler

Ristede kammuslinger

120,-

ærtepuré ~ dildcrème ~ brunet smør som sne

Hovedretter

DKK

Rosastegt andebryst

225,-

marineret baby spinat ~ jordbær i balsamico ~ pommes Anna

Tærte med grønne og hvide asparges, porre og salvie

175,-

chermoula sauce ~ pommes paille

Ristet rødfisk

245,-

knuste nye kartofler ~ sauce nage ~ crudité af sommer grønt

Langtids helstegt kalveculotte (200g.)

225,-

Serveres med blomkålspuré, grillet spidskål og grønne asparges samt syltede nye løg

Striploin steak fra Uruguay (250 g)

265,-

Serveres med blomkålspuré, grillet spidskål og grønne asparges samt syltede nye løg

Tilbehør til kalveculotte eller striploin steak

Kartofler: Pommes rissoles eller steak fries

Sauce: Sauce Bearnaise, Sauce Balsamico eller Citrontimian sky

Ost & Sødt

DKK

Tommes de Savoie

110,-

gul tomatrelish ~ crostini med rosmarin og hvidløg

Syltede rabarber

110,-

mazarinkage ~ fennikelsorbet

Pavlova

110,-

friske bær ~ espressocreme

Chefs menu

Forret:
Makrel escabeche ~ radiser ~ rygeostcréme ~ frisee salat

Hovedret:
Poulardebryst ~ hestebønner og asparges med æblecider ~ sauce blanquette med morkler ~ knuste nye kartofler

Dessert:
Engelsk shortbread ~ friske bær ~ vanilje mousseline

Pris:
2 retter – DKK 275,-
3 retter – DKK 345,-