Snacks

DKK

Trøffel popcorn

35,-

Hjemmelavede flæskesvær med eddike pulver

35,-

Marinerede oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Citronmandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-


Forretter

DKK

Hummer bisque

120,-

Sprød brioche ~ hummer brandade ~ syrlige små løg

Ballotine af vesterhavstorsk

120,-

Rimmet agurk ~ sprøg quinoa ~ røget mayonnaise

Friteret kalvebrissel

120,-

Svampe tapenade ~ syltede bøgehatte ~ saltet æggeblomme


Hovedretter

DKK

Svampe risotto

175,-

Sprøde kejserhatte ~ kørvelsalat med selleribånd

Medaljon af pocheret havtaske

245,-

Lynstegt grønkål ~ syltet græskar og puré

Braiseret lammeskank

225,-

Syltet kålrabi ~ persille couscous ~ lammesky med femkrydderi

Langtids helstegt kalveculotte (200g.)

225,-

Glaseret rødbede fondant ~ persillerods puré ~ confiterede hvidløg. Serveres med Pommes rissoles eller steak fries. Hertil Sauce Bearnaise, Sauce Balsamico eller Citrontimian sky

Tournedos (180g.)

265,-

Glaseret rødbede fondant ~ persillerods puré ~ confiterede hvidløg. Serveres med Pommes rissoles eller steak fries. Hertil Sauce Bearnaise, Sauce Balsamico eller Citrontimian sky


Ost & Sødt

DKK

Shropshire blue

110,-

Syltede kirsebær ~ knækbrød

Semifreddo med hasselnød og karamel

110,-

Citronskum ~ biscotti

Tarte tatin med æbler

110,-

Tonka is créme


Chefs menu

Forret:
Tomatconsommé ~ pocheret havtaske med safran ~ grønkålssalsa

Hovedret:
Confit de canard ~ marineret rødkål i appelsinvinaigrette ~ sød kartoffel puré ~ Madeira jus

Dessert:
Valnød mazarinkage ~ karamel is créme ~ syltet citron ~ praline

Pris:
2 retter – DKK 275,-
3 retter – DKK 345,-