Brasserie menu

I perioden 29. juni – 11. august (begge dage inklusiv) tilbyder vi ikke vores Brasserie a´la carte menu.

I perioden tilbyder vi vores sommerbuffet og vores barmenu.

Snacks

DKK

Trøffel popcorn

35,-

Hjemmelavede flæskesvær med eddike pulver

35,-

Marinerede oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Citronmandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-

Forretter

DKK

Hummer bisque

120,-

sprød brioche ~ hummer brandade ~ syrlige små løg

Ballotine af vesterhavstorsk

120,-

rimmet agurk ~ sprød quinoa ~ røget mayonnaise

Friteret kalvebrissel

120,-

svampe tapenade ~ syltede bøgehatte ~ saltet æggeblomme

Hovedretter

DKK

Svampe risotto

175,-

sprøde kejserhatte ~ kørvelsalat med selleribånd

Medaljon af pocheret havtaske

245,-

porreaske ~ lynstegt grønkål ~ syltet græskar ~ puré

Braiseret lammeskank

225,-

syltede kålrabi ~ persille couscous ~ lammesky med femkrydderi

Langtids helstegt kalveculotte (200g.)

225,-

Glaseret rødbede fondant ~ persillerods puré ~ confiterede hvidløg

Tournedos (180g.)

265,-

Glaseret rødbede fondant ~ persillerods puré ~ confiterede hvidløg

Tilbehør til kalveculotte eller tournedos

Kartofler: Pommes rissoles eller steak fries

Sauce: Sauce Bearnaise, Sauce Balsamico eller Citrontimian sky

Ost & Sødt

DKK

Shropshire blue

110,-

syltede kirsebær ~ knækbrød

Semifreddo med hasselnød og karamel

110,-

citronskum ~ biscotti

Tarte tatin med æbler

110,-

Tonka is créme

Chefs menu

Forret:
Gravad laks ~ ræddikesalat ~ honning rævesovs

Hovedret:
Andeconfit ~ fermenteret rødkål ~ pommes fondant ~ sauce balsamico

Dessert:
Gateau Marcel ~ kandiseret appelsin

Pris:
2 retter – DKK 275,-
3 retter – DKK 345,-