Snacks

DKK

Hummus ~ crunchy kikærter ~ fladbrød

45,-

Marinerede kalamata oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Røgede mandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-


Forretter

DKK

Cremet jordskoksuppe

125,-

braiseret svinekæbe i cider ~ æble/jordskokke kompot

Rørt kalvetatar

125,-

æggeblomme ~ syltede små løg ~ estragon mayonnaise ~ peberrod ~ sprødt rugbrød

Kartoffel vaffel

125,-

koldrøgede rejer ~ gedeost ~ broken lime gelé


Hovedretter

DKK

Panisse

185,-

hvidløgs creme ~ grillet hjertesalat ~ tomatsalsa med sorte bønner (VEGETAR)

Bagt hellefisk med citron og parmesan

245,-

lun salat af fennikel og sølvbede ~ sauce beurre blanc

Grillet majskyllingebryst

235,-

svampe croquette ~ glaserede skorzonérrødder ~ syrlige tomat/piment marmelade

Langtids helstegt kalveculotte (200g.)

235,-

Serveres med blomkålspuré ~ confit mark champignon ~ bagte stilktomater

Striploin steak fra Uruguay (250 g)

265,-

Serveres med blomkålspuré ~ confit mark champignon ~ bagte stilktomater

Tilbehør til kalveculotte eller striploin steak

Kartofler: Pommes rissoles eller steak fries Sauce: Sauce Bearnaise, Sauce Balsamico eller Kapers/ansjos smør


Ost & Sødt

DKK

Gratineret Brie de meaux på brioche

115,-

rødbede marmelade ~ portulak

Chokolade tærte

115,-

marinerede kirsebær ~ hvid chokolademousse med stjerneanis

Pære Belle Helene:

115,-

Klassisk pocheret pære med chokolade sauce og vanille iscréme


Chefs menu

Forret:
Oksehalebouillon ~ wonton med oksehale ~ estragon ~ gratineret hvidløgsbrød med gruyere

Hovedret:
Braiseret spoleben ~ cremet perlebyg med rødbeder og pancetta ~ persillesalat

Dessert:
Skovbærkompot ~ marengs –~ lakrids iscréme

Pris:
2 retter – DKK 275,-
3 retter – DKK 345,-