Brasserie menu

Appetizers

DKK

Ost og charcuterie

115,-

serveret med hjemmelavede garniturer og lunt foccacia brød

Citron mandler, Kalamata oliven og rodfrugtchips

75,-

Hjemmelavet hummus

75,-

med sprødt brød


Forretter

DKK

Sandart Escabeche

125,-

med sprød kataifi, grønt æble, dildmayonnaise, salsa verde & ørredrogn

Cremet græskarsuppe

125,-

med letrøgede kammuslinger, saltede græskarkerner & brøndkarse

Portvinsglaserede svinekæber

125,-

med jordskokke/trøffel puré, jordskokkechips & grønkål

Tivoli Brasserie Caesar salat

110,-

med romaine salat, parmesan, croutoner & dressing

Topping til Caesar salat

35,-

Timianbraiseret kylling


Hovedretter

DKK

Braiseret lamme nakkefilet

195,-

med puy linser, saltbagt selleri, meriansky, fennikel & myntesalat

Ovnbagt torsk med Tapanade

195,-

serveres med glaserede rødbeder, baby spinat & brunet smør med persille og kapers

Pappardelle med zucchini (Vegetar)

165,-

serveres med syltede bøgehatte, frisk basilikum & tomatpesto

Langtidsstegt kalveculotte (200 g) eller Sirloin steak fra Uruguay (250 g)

195,-/250,-

Serveres med persillerods fondant, kejserhatte og persille puré

Tilbehør til kalveculotte

Kartofler: Pommes rissoles eller steak fries

Sauce: Sauce Bearnaise, Sauce Bordelaise eller pebersauce


Dessert & ost

DKK

Udvalg af 3 europæiske oste

90,-

med salt, sødt & sprødt

Pocheret pære med lavendel

90,-

med mørk chokolademousse, pæresorbet & lavendelknas

Valnødde-citron financier

90,-

med vanille iscréme, syltet citron & brombær i sirup