Brasserie menu

Appetizers

DKK

Ost og charcuterie

115,-

serveret med hjemmelavede garniturer og lunt foccacia brød

Citronmandler – Kalamata oliven – rodfrugtschips

75,-

Hjemmelavet hummus

75,-

med sprødt brød


Forretter

DKK

Cremet muslingesuppe

120,-

dampede blåmuslinger i tomat – rød karry – dild

Rimmet torsk

120,-

med saltet agurk – skovsyre – blomkålspuré – maltkrumme – løgringe

Terrine af foie gras og andeconfit

125,-

med pistacier – figenmarmelade – ristet brioche – Madeira gelé


Hovedretter

DKK

Ballotine

195,-

af fritgående majskylling – sprødstegt polenta – letrøget cassoulet

Gratineret tærte

165,-

med butternut squash og Shropshire blue – sauté af shitake og æbler (vegetar)

Hellefisk stegt med rugmel

195,-

med lun rosenkålssalat med peberbacon i sherryvinaigrette – brandade

Langtidsstegt kalveculotte (200g)

195,-

Serveres med selleri-trøffel puré – grillede porre – rødvinssyltede perleløg

Striploin steak fra Uruguay (250g)

250,-

Serveres med selleri – trøffel puré – grillede porre – rødvinssyltede perleløg

Tilbehør til kalveculotte eller Striploin steak

Kartofler: Pommes rissoles – steak fries

Sauce: Sauce Bearnaise – Sauce Bordelaise – Pebersauce


Ost & Sødt

DKK

Brie de Meaux – blommechutney med stjerneanis – timiankiks

95,-

Mørk chokolade créme brulé

95,-

med syltede kirsebær – kirsebærsorbet

Karamelliseret æbletærte

95,-

med ristede valnødder – vanilje iscréme – valnøddesne


Chefs menu

Forret:
Carpaccio af kalvefilet – rimmet agurk – frisee salat – peberrodsemulsion – rugbrødskrummer

Hovedret:
Braiseret spoleben – choucroute – røget kartoffelmos – krydderurtesalat 

Dessert:
Chokolademousse – brændt hvid chokolade - lys toffee – citroncoulis

 

 

 

 

Pris:
2 retter – DKK 275,-

3 retter – DKK 345,-