Brasserie menu

Appetizers

DKK

Ost & charcuterie

115,-

med hjemmelavede garniturer og lunt focaccia brød

Citron mandler, Kalamata oliven og rodfrugtchips

75,-

Hjemmelavet hummus

75,-

med sprødt brød


Forretter

DKK

Salat af gule, røde og grønne tomater

120,-

med avocadokompot med rødløg og syltet chili – krabbesalat – løvstikkeolie – skum af Vesterhavsost

Terrine af braiseret svineskank og røgede mandler

120,-

med jordbær i balsamico – friseé salat – sprødt svær

Rimmet laks

120,-

med rygeost créme – agurk – rå og syltede radiser – sprødt rugbrød

Tivoli Brasserie Caesar salat

110,-

med romaine – parmesan – croutoner – dressing

Topping til Caesar salat

35,-

timianbraiseret kylling


Hovedretter

DKK

Kyllingebryst Nicoise fra Hopballe Mølle

195,-

med estragonsky – små kartofler Sauté af tomat, courgette, artiskok, aubergine og oliven

Dampet rødspætte

195,-

serveres med knust nye kartofler – baby spinat – Sauce Nage – fennikel salat

Pappardelle pasta med ramsløgs créme

165,-

serveres med hvide asparges – sukkerærter – parmesan (Vegetar)

Tivoli burger

165,-

med 220g hakkebøf af oksekød – engelsk cheddar – bacon – salat – tomat – drueagurker – basilikums aioli. Serveres med steak fries

Langtids og helstegt kalveculotte (200 g)

195,-

Serveres med smørdampede grønne asparges – skalotteløgs marmelade – salat af persille og ribs

Tilbehør til kalveculotte

Kartofler: Pommes Rissoles eller pommes frites

Sauce: Sauce Bearnaise, Sauce Bordelaise eller pebersauce


Dessert & ost

DKK

Udvalg af 3 europæiske oste

90,-

salt – sødt – sprødt

Camembert frit

90,-

med solbærkompot

Rødgrød med fløde

90,-

kompot af rabarber og sommerens røde bær – Chantilly créme – sprød butterdej

Citron Bavaroise

90,-

kærnemælkssorbet – Sablé kiks – friske jordbær