Brasserie menu

Appetizers

DKK

Ost & charcuterie

115,-

med hjemmelavede garniturer og lun focaccia.

Citronmandler, Kalamataoliven og rodfrugtchips

75,-

Crudité

75,-

med tahin-skyr.


Forretter

DKK

Jomfruhummerbisque

120,-

Gratineret jomfruhummer i persille-hvidløgsrasp med rouille.

Grillet maltbrød med rillette af confiteret andelår

120,-

med en salat af rødkål og appelsinsyltede urter.

Jordskokke-Gruyère croquette (vegetar)

95,-

med Mojo sauce, frisésalat og sprød Gruyère.


Hovedretter

DKK

Kyllingebryst fra Hopballe Mølle

195,-

med cassoulet af hvide bønner med chorizo samt hønsesky med citrontimian.

Hellefisk bagt med basilikum crust

195,-

serveres med ”Piperade” grillede peberfrugter, løg og kapers i kraftig tomatsauce og urtesalat.

Pappardelle med ristede svampe (vegetar)

165,-

serveres med syltet butternut squash, babyspinat og Shropshire Blue.

Tivoli burger

165,-

220g hakkebøf af oksekød, engelsk cheddar, bacon, salat, tomat, drueagurker og basilikum-aioli. Serveres med pommes frites.

Langtidsstegt kalveculotte (200g.)

195,-

serveres med Choucroute, portobellosvampe og langtidsbagte tomater.

Tilbehør:

Kartofler: Pommes Rissoles eller pommes frites

Sauce: Sauce Bearnaise, Sauce Bordelaise eller pebersauce


Dessert & ost

DKK

Udvalg af 3 europæiske oste

90,-

salt ~ sødt ~ sprødt

Blomme-consommé

90,-

med stjerneanis, kraftig chokoladesoufflé og hvid chokolademousse.

Crème brûlée

90,-

med skovbærsorbet og pistacie-biscotti.