Tivoli Hotel & Congress Center Tivoli Brasserie

in English

Columbine nytår 2015

Kom ind i det nye år sammen med hele familien.

Tivoli Hotel inviterer i år til en hyggelig nytårsaften med buffet for børn og voksne i Tivoli Brasserie.

Vi starter aftenen med bobler til dronningens nytårstale i Tivoli Congress Center, hvor vi byder på snacks til boblerne

Kl. 18.30 byder vi til bords, hvor vi serverer en lækker forret og nytårsbuffet for hele familien.

Efter middagen er der mulighed for at fortsætte nytårsstemningen i Tivoli Bar & Lounge. (Der vil ikke være live musik og dans)

Baren har åbent til kl. 01.00

Velkomstdrink & snacks

Fra 17.45 – 18.30

Crémant de Alsace Brut, Bestheim & Snacks

Dronningens nytårstale kl.18.00 i lokalerne Harlekin & Columbine i Tivoli Congress Center.

Nytårsbuffet i Tivoli Brasserie kl. 18.30

FORRET
(Serveret ved bordet)
Havtaskemedaillon stegt med akacia honning og sprøde urter.
VIN
1 glas Hugel & Fils, Gentil

NYTÅRSBUFFET

Kolde retter
Gravad laks med Dijon créme
Hjerteartiskokker med lakserogn ~ rygeost
Salat af ruccola, fennikel og røget dyrekølle
Hvidløgsbagt aubergine ~ tomatcoulis ~ basilikum ~ koriander
Hellefisk dampet med Cinzano ~ lun safrancreme
Oksecarpaccio ~ trøffelolie ~ parmesan
Parmaskinke med melon ~ rød basilikum ~ chili
Romainesalat med sprød Parmaskinke ~ croutoner
Vitello Tonnato
Hvidvinsdampet muslinger ~ grissini
Varmrøget ørred ~ nordsørejer ~ aioli

Varme retter
Helstegt kalveculotte med rosmarin ~ glaseret citron
Helstegt Augustus nakkefilet med fyld af spinat og abrikos
Stegt frilands gåsebryst ~ svampe ~ haricot vert ~ persille
Lammekølle med citron ~ mandler ~ rodfrugter
Stegt sandart ~ purløgscreme ~ vilde ris Fyldte og bagte kartofler
Pommes rissolles
Små gulerødder med timian
Bearnaise sauce & Rødvinssauce

Desserter
Udvalg af oste ~ honningristede kerner ~ friske figner
Hvid chokolade fragilité ~ bærcoulis
Karamelliseret nøddetærte
Panna cotta med mango
Tivoli drøm ~ skovbærmousse ~ brændt chokolade
Kold brombærsuppe ~ pistacie ~ marengs

Kaffe & Te
Cognac & Likør
Petit fours

FOR BØRN
Revet gulerod med rosiner
Melon med skinke
Små rejer på halve kogte kartofler
Grøntsagsstænger
Små kyllingefrikadeller med tomatsauce
Pasta med kødsauce
Mini Burger ~ Pommes frites
Små svinemedaljoner med kartoffelmos
Ristede cocktailpølser
Kyllinge nuggets
Byg selv is

Priser

DKK 825,- pr. person (voksne)

Inklusiv:
Velkomstdrink & Snacks
Nytårsbuffet
1 glas hvidvin til forretten
Kaffe/te
Avec
Petit fours

DKK 285,- pr. barn (2-12 år)

Inklusiv:
1 sodavand til velkomstdrink
Nytårsbuffet

Bordreservation

Klik på linket her for at reservere bord.

Her kan du læse handelsbetingelserne

Alle reservationer skal forudbetales via onlinebookingen.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte os på tivolibrasserie@arp-hansen.dk