Tivoli Julebuffet 2018

Forret

(Serveret ved bordet)

Scampis med æble, Serrano skinke, syltede ingefær og rugbrødscrunch

 

Kolde retter

Marinerede sild med karrysalat og æg
Tivoli Hotel julesild i krydderlage med vaniljesyltede skalotteløg og frugtkapers
Sennepsstegte sild i lage med løg og timian
Rosenkål og økologisk Tebstrup gedeost salat med dadler og ristede valnødder
Sennepsbagt laks med skarp sauce
Kyllingerilette med appelsin og anis
Kalvecarpaccio med stegte champions, tomat/kørvel salsa og parmesan
Letrøget andebryst med honningmarinerede valnødder og mango/chili kompot

Rugbrød ~ Fuldkornsbrød ~ Økologisk smør ~ Krydderfedt

 

Varme retter

Bagt torsk med brunet smør, rødbeder, bacon og peberrod
Sprødstegt fiskefilet med citron, grov remoulade og karse
Andebryst med kardemomme og appelsin
Rosastegt kalvetyksteg med rødvinssauce
Ribbensteg af frilandsgris med hjemmelavet rødkål
Små håndlavede frikadeller med rødkål
Hjemmelavet julepostej med ristet bacon og champignons
Pastinakker med rosmarin
Flødegratinerede kartofler

 

Desserter

Udvalg af italienske og franske oste med knækbrød, tomat, rosmarin og chutney
Risalamande med kirsebærsauce
Frugtsalat med vanilje mascarpone creme
Chokolade creme bruleé



Pris pr. person

DKK 395,-

 

Tivoli julebuffet tilbydes i perioden fra den 16. november 2018 – 22. december 2018 til selskaber på minimum 20 personer.

Booking

Ring +45 4599 0000 eller skriv til os på info@tivoli-cc.dk  

Forudbestilling er nødvendig.