Tivoli Julebuffet 2019

Forret

(Serveret ved bordet)
Gravad laks ~ rævesauce ~ maltkrumme ~ sorte ræddikker ~ frissée ~ dild


Kolde retter

Julesild med rødløg og kapers
Terrine af braiseret velfærdsgris med syrlig rødkålsmarmelade
Blandet kålsalat med røgede mandler, granatæble og dadler
Salat af babyspinat og fennikel med gule beder og håndpillede rejer
Perlebygsalat med ’confit de canard’, tørrede tranebær, syltede valnødder
og bredbladet persille i appelsin vinaigrette
Rugbrød ~ Fuldkornsbrød ~ Økologisk smør ~ Krydderfedt


Varme retter

Bagt torsk med confiteret svampe, estragon og kastanjer
Pocheret kalkunbryst med citron og salvie
Rosastegt kalvesteg med portvinssauce
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Glaseret landskinke med Bornholmsk sennep og brun farin
Bagte rodfrugter med honning og rosmarin
Kartoffel/blomkåls gratin

Desserter

Udvalg af europæiske oste med knækbrød, svesker og
æble-gulerods chutney
Ris a´la mande med kirsebærsauce
Frugtsalat med vaniljemascarpone
Krydderkage med blommekompot



Pris pr. person

DKK 285,-

Pris pr. barn (alder 3-11)

DKK 125,-

Børn i alderen 0-2 spiser gratis. 

 

Julebuffeten tilbydes på nedenstående datoer fra kl. 17.30 - 21.00:

29 og 30. november 2019
6 og 7. december 2019
13 og 14. december 2019
20 og 21. december 2019

Booking

Ring +45 4599 0000 eller skriv til os på info@tivoli-cc.dk  

Forudbestilling er nødvendig.