Menu 2019

Juleaften tilbyder Tivoli Brasserie en lækker 4 retters julemenu inklusiv vine og kaffe.
Der er mulighed for at booke bord kl. 18.00 – 18.10 – 18.30 – 18.45 – 19.00.

Appelsinmarineret laks

sauce gremolata ~ saltet agurk ~ broken appelsingelé

Vin

Muré Calcaires Jaunes Riesling
DAGMAR MDP02 (Alkoholfri)
Saft af grønne druer, rabarber, stikkelsbær og rosmarin ekstrakt

Gravad dådyr

brasseriets Waldorfsalat ~ trøffelvinaigrette

Vin

Beni di Batasiolo Langhe Nebbiolo
DAGMAR FLI03 (Alkoholfri)
Saft af pure af sure kirsebær, hyldebær, blåbær og jordbær

Rosastegt andebryst og confiteret lår

hjemmelavet rødkål ~ marinerede tyttebær ~ pommes rösti ~ Madeira sky

Vin

Castellani Chianti Classico Riserva DOCG
DAGMAR FLI10 (Alkoholfri)
Restitueret saft af tørrede blommer, sure kirsebær, solbær, te af Marietidsel og hibiscus. Inddampet birkesirup og ekstrakt af kamille og eg


Dessertbuffet

Ris a´la mande med lun kirsebærsauce
Mørk chokolademousse med stjerneanis
Lun krydderkage med vaniljecreme
Pocheret pære med Cognac toffee
Julekonfekt ~ Småkager ~ Nødder
Oste: Økologisk Kornblomst ~ Pecorino ~ Talleggio 

Kaffe/Te

Vin

Niepoort Ruby DumDAGMAR LFP09 (Alkoholfri)Saft af røde druer, solbær, hyldebær, ananas, sød kirsebær, tyttebær, kokosblomstsirup og ekstrakt af kardemomme og vanilje.


Børnemenu

Cremet tomatsuppe ~ croutoner
Mini fish ‘n’ chips ~ tatarsauce ~ citron
Andelår ~ små kartofler ~ skysauce ~ haricot vert ~ salat
Dessertbuffet


Pris pr. person

Voksne

DKK 845,-

Børn (2-12 år)

DKK 350,-


Vegetarmenu

Grillet halloumi

sauce gremolata ~ saltet agurk ~ broken appelsingelé

Vin

Muré Calcaires Jaunes Riesling
DAGMAR MDP02 (Alkoholfri)
Saft af grønne druer, rabarber, stikkelsbær og rosmarin ekstrakt

Saltbagt rødbede

brasseriets Waldorfsalat ~ trøffelvinaigrette

Vin

Beni di Batasiolo Langhe Nebbiolo
DAGMAR FLI03 (Alkoholfri)
Saft af pure af sure kirsebær, hyldebær, blåbær og jordbær

Confit af Porto Bello svampe

glaserede løg med kastanjer ~ hjemmelavet rødkål ~ marinerede tyttebær ~ pommes rösti

Vin

Castellani Chianti Classico Riserva DOCG
DAGMAR FLI10 (Alkoholfri)
Restitueret saft af tørrede blommer, sure kirsebær, solbær, te af Marietidsel og hibiscus. Inddampet birkesirup og ekstrakt af kamille og eg.

Dessertbuffet

Risalamande med lun kirsebærsauce

Panna cotta med rødgrød

Lun krydderkage med vaniljecreme

Valnøddemazarin

Julekonfekt ~ Småkager ~ Nødder

Økologisk Kornblomst ~ Manchego ~ Talleggio ~ Garniture

Kaffe/Te

Pris pr. person

Voksne

DKK 845,-

Børn (2-12 år)

DKK 350,-

Reservation & betaling

Reservation kan foretages online på tivolibrasserie, hvor forudbetaling samtidig finder sted. Husk at skrive i kommentarfeltet hvis der ønskes vegetarmenu og hvor mange ved bestilling.

Vegetarmenuen skal forudbestilles.

Her kan du læse handelsbetingelserne

Alle reservationer skal forudbetales via onlinebookingen.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte os på tivolibrasserie@arp-hansen.dk