Velkommen til Tivoli Brasserie

Book et bord

Ring +45 3268 4263 eller book bord online

Brasserie på Tivoli Hotel

Tivoli Hotels restaurant Tivoli Brasserie er en moderne restaurant, der serverer danske og internationale retter. Menukortet er i klassisk brasserie-stil, hvor menuen skiftes ud ca. hvert tredje måned, så årstidens råvarer altid er i centrum. 

Åbningstider

Alle dage fra kl. 12:00-23:00
Køkkenet lukker kl. 21:30


Vi ser frem til at byde velkommen 

I restauranten kan du, din familie eller forretningsforbindelser både nyde vores store morgenbuffet, frokost og middag. Restauranten ligger på 2. sal og har direkte udgang til Columbines Have, hvor I kan trække lidt frisk luft, gå en lille aftentur og lade børnene lege på vores udendørs legeplads. Ud over vores daglige à la carte-kort samt særlige menuer henvendt til børn, tilbyder vi selvfølgelig også private selskaber efter jeres ønske.

Aften- og frokostmenu

Bar og lounge

For børn

Roomservice

Højtider og ferier


Selskaber og arrangementer

Tivoli arrangement

På Tivoli Hotel kan du afholde selskaber og arrangementer, hvor du har forskellige muligheder, hvad angår bordopstilling og forplejning. Skal du afholde et arrangement hos os, vil maden blive tilberedt af Restaurant Tivoli Brasserie, som er beliggende på hotellet.

Hvis du er interesseret i at se, hvilke festpakker og selskabsmenuer restauranten har at tilbyde, kan du læse mere på hjemmesiden eller få tilsendt detaljer, der passer til dit arrangement. Send en mail til tivolibrasserie@arp-hansen.dk med en kort tekst om dine ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Book et bord

Ring +45 3268 4263 eller book bord online

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene