Barmenu

Snacks

DKK

Hummus med crunchy kikærter og fladbrød

45,-

Marinerede Kalamata oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Røgede mandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-

Kokkens skærebræt med et udvalg af små delikatesser

125,-

Serveres med hjemmebagt brød og smør


Sandwich

DKK

Guo bao

135,-

Dampede små hvedeboller fra Taiwan med braiseret svinekød, hoisin sauce, kim chi og flæskesvær

Fladbrød

125,-

med pastrami, drueagurk, hjertesalat, semi-tørrede tomater og peberrod- og sennepsmayonnaise


Salater

DKK

Vietnamesisk nudelsalat

115,-

med rosastegt kalvekød, bok choy, gulerod, agurk, mynte, rødløg, peanuts og chili-lime dressing

Rødkålssalat

115,-

med røgede mandler, syltede grøntsager og løvstikke tapenade (Vegetarisk)

Cesar salat

110,-

Hjertesalat med Brasseriets cæsardressing, parmesan og croutoner (Vegetarisk)

Toppings til Cæsar salat:

30,-

Røget kyllingebryst eller marinerede tigerrejer


De lune

DKK

Rigatoni

125,-

med halloumi, råmarineret squash, spinat og basilikum créme (V egetarisk)

Murgh makhani

145,-

Butter chicken med ris, naan brød og agurk raita

Tivoli Burger

165,-

220 g. hakkebøf af oksekød med røget cheddar , bacon, salat, grøn tomat, chilirelish og aioli Serveres med steak fries

Brasseriets hotdog

115,-

Oksepølse i brioche brød med løgrelish, choucroute, aioli og sp røde løgringe

Stenbagt pizza

115,-

med Salsiccia, tomat sauce, mozzarella, grønne oliven og ruccol a

Stenbagt pizza

115,-

med Bresaola, græskar, mascarpone, urtepesto og cherrytomater


De søde

DKK

Rabarbergrød

75,-

med dulce de leche, flødeskum med citronskal og rugbrødscrunch

Mørk chokolade créme

75,-

med havtorn/æble kompot og praline