Barmenu

Snacks

DKK

Trøffel popcorn

35,-

Hjemmelavede flæskesvær med eddikepulver

35,-

Marinerede oliven

45,-

Rodfrugtchips

45,-

Citronmandler

45,-

Glaserede cashewnødder med ingefær og chili

45,-

Edamame bønner med lavasalt

45,-

Tarte Flambée (Flammkuchen)

95,-

Med marokkansk marineret kylling, citroncréme, rød piment dressing og persillesalat

Ost og charcuterie

115,-

Med hjemmelavede garniturer og hjemmebagt brød


Sandwich

DKK

Guo bao

135,-

Dampede små hvedeboller fra Taiwan med andeconfit, forårsløg, koriander, ristede jordnødder og sød chilisauce


Salater

DKK

Orientalsk oksesalat

115,-

Fine strimler oksekød, sprød salat af asiatisk grønt, glasnudler, koriander, sesamfrø og cashewnødder i sesam-soya vinaigrette

Quinoasalat

115,-

Med syltet sødkartoffel, baby spinat, glaskål, græskarkerner og miso dressing

Hjertesalat

125,-

Med varmrøget norsk laks, rødbede, hytteost, syltede valnødder og citron-dijon vinaigrette


De lune

DKK

Quiche Lorraine

135,-

Klassisk og serveret med en blandet salat og confiterede cherrytomater

Lam Bhuna med kikærter

145,-

’Rich’ indisk karryret. Serveret med naan brød, yoghurt og frisk koriander

Linguine

120,-

Med porto bello svampe, courgetter, baby spinat og sauce Romesco. Serveret med frisk høvlet parmesan

Stenbagt pizza

115,-

med mozzarella - pancetta - grillede piment - Borettane løg

Stenbagt pizza

115,-

Med kartofler, cherrytomater, rosmarin, porto bello og mascarpone

Tivoli burger

165,-

220 g. hakkebøf af oksekød med Emmentaler, bacon, salat, grøn tomat og chilirelish og aioli. Serveret med steak fries

Brasseriets Hotdog

115,-

90g oksepølse i brioche med løgrelish, svamperavigotte, syltede agurker og pommes paille


De søde

DKK

Fynsk æblekage

75,-

Med sprødt rugbrød og hvid chokolademousse

Sirupskogt ananas

75,-

Med chokolade biscotti og brændt skumfidus